09-03-2013

Vanuit Benidorm 09-03-2013.
Nog een woordje vanuit Benidorm,

Woensdag naar de wekelijkse markt in Levante geweest, deze is ook op zondag. Alleen in Poniente (het andere stadsgedeelte) is het alleen op zondag. Hier is altijd wel iets te beleven. Groentjes gekocht en nog een paar prullen die altijd wel van pas komen en hier dan maar een habbekrats kosten in vergelijking van bij ons. het was dan ook nog schitterend en warm weer, dus hebben we een goede wandeling bovenop gemaakt.

Donderdag was dan een min of meer bewolkte dag, met na de middag wat lichte regen, maar niet de moeite om over te spreken. Gisteren vrijdag was het dan weer Spaans weer, met reeds van in de voormiddag 23 ° in de schaduw, in de zon was het wel puffen en braden (gelukkig maar).

Vandaag was het eerst bewolkt maar nu terug heel zonnig en warm, deze namiddag gaan we dan naar de rommelmarkt vlak naast de camping, Voor de echte liefhebbers is deze 3 keer per week, nl. op donderdag, zaterdag & zondag met de nodige live muziek en ambiance, bovendien krijgt men een consumptie een kommetje paella als tappa, dus volk is er iedere keer.

Maar eerst gaan we, als elke goede Spanjaard, van een lekkere siƫsta genieten.

Aan iedereen een mooie dag gewenst en tot later.

Adios amigo's.

 

Geen opmerkingen: