15-03-2013

Vanuit Benidorm 15-03-2013.


Dag allemaal.

Weer even een klein berichtje, gisteren gingen we naar de rommelmarkt op donderdag, zaterdag en zondag naast de camping, met een gratis paella bij iedere consumptie, dat kunnen we dus niet laten liggen nietwaar. Het is nu vandaag een stralend blauwe hemel zonder één wolkje, maar er is nog steeds die verduivelde stevige westenwind waardoor het wel een stukje frisser is dan in werkelijkheid. 'S nachts koelt het door de heldere lucht wel fel af, we hebben deze morgen toch even de camper moeten verwarmen, tot de zon het werk overneemt en dan is het binnen de kortste keren vlug meer dan 25° in de camper, dan moet de deur en een raam weer open om een beetje te verkoelen.

Maar als we de weerberichten zien over het thuisland dan hoor je ons niet klagen hoor. Voor de rest zijn we nog steeds ferm aan het wandelen, de kilometers rijgen schoon aan mekaar en het tellertje gaat goed rond.

We lassen wel regelmatig een rust, en of drinkstop in, heel belangrijk natuurlijk om een gevaarlijke uitdroging tegen te gaan. Op deze manier doen we hier nog dagelijks nieuwe ontdekkingen, zoals gisteren een overdekte markt, heel groot en alle dagen open, Je kan er werkelijk alles vinden, zelfs kan je er tapabars vinden met de nodige wijn of biertjes, of indien nodig nog wat sterker spul ook.
Dus verveling is hier zeker niet aan de orde.
Aan iedereen in de noordelijke oorden, veel beter weer gewenst.
Iedereen nog een likje en een pootje van de zonnekloppers

Freddy & Hortensia.

 
 
 
Een beeld op een heel klein gedeelte van de rommelmarkt.

 

Geen opmerkingen: